Kvalitet & Miljø
Salgs- & leverancevilkår
Kontakt os
Personoplysninger

Håndtering af personoplysninger

On Sight Vision ApS, CVR-nummer 25835581, er ansvarlig for håndtering af dine personlige data. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have flere oplysninger om, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig, hvordan vi bruger oplysningerne eller hvis nogen oplysninger skulle være forkerte og du ønsker at de skal ændres.
Den nemmeste måde er at ringe til os på tlf. 5661 1190 eller sende en e-mail til info@onsightvision.dk, så svarer vi på alle dine spørgsmål.

Hos On Sight Vision ApS beskytter vi dine personlige data og stræber altid efter et højt databeskyttelsesniveau (f.eks. vil vi aldrig sælge dine personlige data til noget andet firma).

Alle bestillinger, der tilsendes via mail, må kun indeholde kundenumre. Dvs. at kundens navn, adresse eller fulde cpr.nr ikke må opgives via mailen. Det er muligt at tilsende bestillinger via sikker mail på telefonen, via Virk.dk eller via post (Postnord, GLS, DHL mm.).

Til alle vores individuelle løsninger bruger vi recepter, informationer eller billeder, der er relateret til en bestemt person. For at sikre, at de rigtige individuelle egenskaber produceres og leveres til den rette person, bruger vi altid en reference som identifikation i vores systemer. Disse informationer gemmes i tilfælde af en reklamation, eller med mulighed for reproduktion. Her vil alle personlige data kun anvendes ved produktion og kvalitetskontrol af det aktuelle produkt og aldrig til noget andet formål.

Alle personer, der er registreret i vores system, kan på anmodning som ovenfor få adgang til de aktuelle oplysninger, som On Sight Vision ApS har om ham/ hende. Data kan desuden slettes hvis dette ønskes, men On Sight Vision kan herefter ikke reproducere et tidligere leveret produkt.

On Sight Vision ApS sender marketingmateriale, nyhedsbreve og produktinformationer ud til vores kunder og til dette formål registrerer vi navne, adresser og e-mail-adresser på vores kunder.
Du kan til enhver tid afmelde dig fremtidige nyhedsbreve ved at kontakte os som ovenfor.