Ziena Vådkammer briller
Specs4Us
Ocutech
Colenbrander Mixed Kontrast
Noir Transmission

SPECIALPRODUKTER

Spec4Us – Erin’s World

SPECS4US blev skabt og grundlagt i 2004 af Maria Dellapina, en enlig mor til fire med mere end 30 års erfaring inden for det optiske område. Navnet SPECS4US står for Superior Precision Eyewear til børn, med specielle behov.

Marias yngste datter Erin blev diagnosticeret med Downs syndrom ved fødslen. Efter flere frustrerende år med at søge efter et brillestel, der ville passe Erin rigtigt, og finde ud af, at næsten 87 % af børn med Downs syndrom vil have brug for briller, når de går i børnehave, besluttede Maria at kombinere sin passion som mor med hendes kendskab til briller, og SPECS4US blev dannet.

Erin’s World brilledesign sigter mod at forbedre synet og livskvaliteten for den enkelte person ved at levere et brugervenligt stel, tilpasset hver enkelt persons unikke behov. Brillestellene er skræddersyet med korte stænger, ekstra bred front og en lav placeret næsebro. Stængerne er enten med 180 ° fjeder hængsler eller TR90. Stellene er produceret til at være fleksible og holdbare i den virkelige verden, ved hjælp af Titanium flex næsebro. Dette giver en unik tilpasset design, der forhindre at brillerne konstant glider ned og i stedet forbliver på næsen.

                       Før                                            Efter

Specs4us